Actualitat
Actualitat
Javajan. DOMINIS I ALLOTJAMENTS (HOSTINGS)

DOMINIS

Des de Javajan no tan sols podem registrar de forma immediata qualsevol domini que estigui lliure amb els millors proveïdors de domini nacionals i internacionals.

A més a més, també us oferim la possibilitat de gestionar el manteniment dels dominis contractats (.com, .net, .org, .es, .cat…) oferint-vos una atenció personalitzada i un tracte proper i alhora professional.

ALLOTJAMENT (HOSTINGS)

A Javajan disposem de servidors d’altes prestacions amb diferents configuracions per satisfer qualsevol necessitat d’allotjament.

Utilitzem tecnologia SSD, una tecnologia d’última generació que millora el rendiment del lloc web allotjat, i que a més ofereix màxima velocitat d’accés a les pàgines web a fi i efecte de millorar l’experiència de l’usuari.

Utilitzem el panell de control cPanel, per tal que l’usuari pugui administrar còmodament tots els serveis disponibles en un sol lloc.

La nostra oferta també inclou:

  • Servei personalitzat.
  • Atenció permanent.
  • Control d’incidències a partir d’un gestor en el qual es pot visibilitzar l’estat de les mateixes en temps real.
  • Bústies de correu amb les màximes prestacions.

El nostre personal tècnic està altament qualificat per tal de resoldre qualsevol dubte o incidència que pugui sorgir i per assessorar-vos si s’escau, sobre les millores que es poden implementar per tal que disposeu d’un espai ràpid i segur, una de les màximes prioritats per les empreses avui dia.

Demaneu-nos informació i us ajudarem a decidir quines són les millors opcions per la vostra empresa.

Entradas Relacionadas