Actualitat
Actualitat
Javajan. Creació d’una web per Fires i Festes de Catalunya

 

El projecte del mes realitzat a Javajan, ha estat la creació de la web de Fires i Festes de Catalunya (firesifestescatalunya.cat), una web que consisteix en una agenda d’esdeveniments que dóna a conèixer Catalunya, a través de les seves fires i festes, mercats, espectacles, festivals, trobades, entre d’altres.

La web consta d’una agenda on recull els millors esdeveniments de Catalunya i anuncia tota la informació i detalls dels diversos establiments recomanats. A més, t’ajuden a planificar el cap de setmana amb la seva oferta d’allotjament i restauració. Cal destacar, que qualsevol establiment d’allotjament o restauració de Catalunya es pot anunciar gratuïtament a la seva web.

La nova web: http://firesifestescatalunya.cat s’ha realitzat a mida utilitzant Laravel (un framework de codi obert per desenvolupar aplicacions i serveis web amb PHP) i s’ha realitzat una renovació en la qual s’ha millorat tant el disseny com l’adaptació a diferents dispositius mòbils a més de noves funcionalitats.

Entradas Relacionadas