Actualitat
Actualitat
Javajan. Com són els 3 temes best sellers de wordpress?

En aquest post volem repassar els 3 temes best sellers de WordPress, ja que s’ha convertit en una de les plataformes CMS més utilitzades del moment per crear pàgines web degut a la seva versatilitat i facilitat de configuració. Un dels millors aliats de la plataforma per donar a cada site la seva aparença corporativa són els seus temes, alguns gratuïts i d’altres de pagament, que es poden comprar en marketplaces com Elegant Themes, StudioPress, Creative Market, o Theme Forest.

Des d’aquí es recomana optar per versions de pagament perquè ens donen una sèrie de garanties com suport personalitzat, varietat de plantilles i facilitat de configuració, compatibilitat amb els principals productes wordpress i navegadors web, actualitzacions constants per corregir errors i adaptar-se a noves versions, documentació sobre el producte, etc.

El tema més utilitzat i més venut a ThemeForest és Avada, ja que permet configurar i dissenyar la pàgina web exactament com es vulgui, sigui de l’estil que sigui, sense haver de tenir coneixements de codi. Per dissenyar les pàgines tan sols cal arrossegar-les i deixar-les, tan fàcil com això. Avada és un tema compatible amb gairebé tots els navegadors i també amb els plugins més top de wordpress, com WPML per traduir, WooCommerce per crear una botiga on-line o Gravity Forms per crear formularis. I el que acaba de fer-lo un tema estrella és la gran quantitat d’extres que té, que permeten que la pàgina web sigui exactament com la marca vulgui. Com a contrapunt cal comentar que el tema ocupa moltíssim espai al servidor, i que degut a les múltiples opcions de disseny i configuració que ofereix pot complicar una mica la vida de l’usuari diari.

 

El segon tema més venut a ThemeForest és X I The theme, és un altre exemple de tema multi-purpose que permet dissenyar la pàgina web gairebé a mida, de sèrie ja ve amb 4 estils pre definits que poden donar molt joc per crear el disseny del site. Incorpora molts plugins integrats perfectament a la plantilla, i això assegura més personalització, fiabilitat i un bon rendiment de la web. També ofereix un servei al client molt exclusiu i constants millores i actualitzacions. Una novetat important és que incorpora una page builder pròpia, anomenada Cornerstone, des de la que es pot treballar tant en mode front-end com back-end. Com a punt negatiu comentar que a un usuari li pot arribar a costar una mica familiaritzar-se amb el panell d’administració de la web.

Enfold és un altre dels temes top de ThemeForest, en aquest cas és user-friendly, és a dir és molt fàcil d’utilitzar per un usuari sense cap coneixement  tècnic de wordpress, ja que té un panell d’administració enormement intuïtiu, tot i que no està del tot traduït a l’anglès. S’instal·la en 2 minuts, té un maquetador  visual anomenat Avia molt bo, que permet personalitzar moltíssim el disseny de la web, porta incorporats uns sliders visuals i atractius, i es pot configurar en vàries llengües, ja que també porta incorporats plugins com el WPML, WooCommerce o Gravity Forms. Un dels problemes amb els que ens podem trobar és que cal configurar específicament el menú perquè no surti, i que si prèviament s’havien fet canvis en els arxius del tema es poden perdre les maquetacions dels posts quan s’actualitzi el tema.

Ara que hem vist les principals característiques dels 3 temes top de wordpress, per quin us decidiu?

Entradas Relacionadas