Projectes
Projectes

Pàgina web i SEO per CISA (Enginyeria Constructora)

 • Client:
  CISA (Enginyeria Constructora)
 • June 2024
 • Desenvolupament web
 • SEO
 • Web corporativa
Visit website
Pàgina web i SEO per CISA (Enginyeria Constructora)

Estem satisfets de poder compartir amb vosaltres la pàgina web corporativa i el projecte SEO desenvolupat per Javajan per CISA (Enginyeria Constructora). El principal objectiu  de la web és augmentar la visibilitat del lloc web i potenciar la contractació dels seus serveis, per aconseguir-ho, hem implementat una estratègia SEO.

Però abans de continuar, és important recordar què és el SEO i perquè és essencial treballar en ell. El SEO, o “Search Engine Optimization” en anglès, es refereix al procés de millorar la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics dels motors de cerca, com Google, Bing o Yahoo.  

Aquest projecte és basa en la implementació de diverses estratègies de SEO, que van des de la recerca de paraules clau fins a l’optimització de contingut i la creació d’enllaços rellevants. 

Aquesta pàgina web s’ha pogut desenvolupar gràcies a la subvenció del Kit Digital, provinent dels fons de la Unió Europea “Next Generation”.

La web ha estat desenvolupada amb tecnologia WordPressun sistema de gestió de continguts, CMS, que permet crear i administrar llocs web de manera fàcil i sense coneixements tècnics” i amb disseny responsive “disseny web que permet que un lloc web s’ajusti automàticament a la grandària i la resolució de la pantalla del dispositiu des del qual s’està accedint”.

CISA (Enginyeria Constructora) compta amb sis seccions:

 1. Inici / Home
 2. Qui som?
 3. Serveis
 4. Enginyeria
 5. Galeria d’Imatges
 6. Contacte

Està disponible en català i castellà, està enllaçat a les xarxes Linkedin i Facebook del client i compta amb tots els textos legals requerits en aquests casos; Avís legal, declaració d’accessibilitat, política de cookies, política de privadesa…

Per a l’equip de Javajan ha estat molt agradable treballar amb CISA (Enginyeria Constructora), gràcies de tot cor per la confiança, esperem i desitgem que el plaer hagi estat mutu.