Projectes
Projectes

SEO per a la pàgina web de Ferran & Jordi

  • Client:
    Ferran & Jordi
  • May 2023
  • SEO
Visit website
SEO per a la pàgina web de Ferran & Jordi

Ens complau presentar el nostre nou projecte de posicionament SEO per al lloc web de l’estudi d’interiorisme www.ferranijordi.com.

Amb més de 50 anys d’experiència, dedicació i amor per l’interiorisme i la decoració, Ferran & Jordi és un referent en el sector. Conscients de la importància de comptar amb una sòlida presència en línia, hem assumit el repte de potenciar la seva visibilitat en Internet gràcies a la subvenció del Kit Digital.

Abans d’endinsar-nos en els detalls, permeti’ns explicar-li breument què és el SEU i per què resulta tan rellevant. SEO, o “Search Engine Optimization” en anglès, es tradueix com a “optimització de motors de cerca” en català. En resum, es tracta del procés mitjançant el qual s’incrementa la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics de cercadors com Google, Bing o Yahoo.

SEO para empresa de publicidad

És important tenir en compte que el SEO no és una tasca senzilla, ja que existeixen múltiples variables que influeixen en el posicionament d’un lloc web. Per això, resulta fonamental comptar amb professionals experimentats en aquest àmbit. Ens enorgulleix afirmar que en Javajan disposem d’un equip especialitzat en aquesta solució, els qui s’estan encarregant d’impulsar la seva presència en línia.

L’objectiu principal d’aquest projecte radica a implementar diverses estratègies de SEO, que abastaran des de la recerca de paraules claus, fins a l’optimització de contingut i la creació d’enllaços rellevants. Aquestes tàctiques permetran millorar significativament la visibilitat de www.ferranijordi.com en els resultats de cerca, així com incrementar el flux de trànsit orgànic cap al seu lloc web.

Finalment, ens agradaria esmentar que estem molt agraïts de poder realitzar aquest projecte gràcies a la subvenció del Kit Digital. Aquest programa ha estat una gran ajuda per a moltes empreses, per la qual cosa continuem convidant a més pimes a apuntar-se a sol·licitar el Kit.