Projectes
Projectes

SEO per a la botiga en línia de Terrytowel S.L.

  • Client:
    Terrytowel
  • May 2023
  • SEO
Visit website
SEO per a la botiga en línia de Terrytowel S.L.

En Javajan, ens entusiasma començar amb un nou desafiament, posicionar en els motors de cerca al comerç electrònic de Terrytowel, shop.terrytowel.biz. Una empresa tèxtil de tradició familiar, que des de 1980 fabrica teixits i articles de rínxol de cotó, en Sant Miquel de Balenyà.

A la seva botiga en línia, es poden apreciar una àmplia varietat de productes, elaborats a Espanya, per a ser comercialitzats per al client final. D’allí la necessitat d’aplicar una estratègia de SEO, perquè el seu lloc tingui més visibilitat i les vendes augmentin.

Però abans, és important recordar què és el SEO i per què és tan importants que es treballi en ell. SEO, o “Search Engine Optimization” en anglès, es tradueix com a “optimització de motors de cerca” en català. En resum, es tracta del procés mitjançant el qual s’incrementa la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics de cercadors com Google, Bing o Yahoo.

És rellevant tenir en compte que el SEO no és una tasca senzilla, ja que existeixen múltiples variables que influeixen en el posicionament d’un lloc web. Per això, resulta fonamental comptar amb professionals experimentats en aquest àmbit. Ens enorgulleix afirmar que en Javajan disposem d’un equip especialitzat en aquesta solució, els qui s’estan encarregant d’impulsar la seva presència en línia.

L’objectiu principal d’aquest projecte radica a implementar diverses estratègies de SEO, que abastaran des de la recerca de paraules claus, fins a l’optimització de contingut i la creació d’enllaços rellevants. Aquestes tàctiques permetran millorar significativament la visibilitat de shop.terrytowel.biz en els resultats de cerca, així com incrementar el flux de trànsit orgànic cap a la seva botiga en línia.

Finalment, ens agradaria esmentar que estem molt agraïts de poder realitzar aquest projecte gràcies a la subvenció del Kit Digital. Aquest programa ha estat una gran ajuda per a moltes empreses, per la qual cosa continuem convidant a més pimes a apuntar-se a sol·licitar el Kit.