Projectes
Projectes

SEO per a l’empresa de publicitat

  • Client:
    Empresa de publicitat
  • October 2022
  • SEO
SEO per a l’empresa de publicitat

A Javajan estem molt il·lusionats de compartir amb vosaltres un dels nostres treballs de SEO que duem a terme per a la pàgina web d’una empresa de publicitat.

Com ho vam explicar anteriorment en el nostre blog, el SEO (Search Engine Optimization) es tracta d’optimitzar una web per millorar la seva posició en els resultats dels motors de cerca.                                                    El que els nostres especialistes realitzen són ajustos en el lloc els quals serveixen perquè aquest aparegui en els primers llocs quan els usuaris busquin unes certes paraules a Google.                                                                                   En aquest projecte, analitzem amb detall les necessitats del lloc en qüestió, també triem les paraules claus més adequades i rendibles per al tipus de negoci i elaborem un pla a mesura.

El mètode aplicat va ser:

  1. En primer lloc, duem a terme una anàlisi del mercat, els objectius, l’audiència, la competència i les paraules clau que ens van interessar. A partir d’aquests resultats, dissenyem una estratègia de paraules claus que ens van indicar en quins hem de competir, com i on.
  2. El segon pas va ser realitzar una anàlisi d’optimització. L’auditoria SEU va identificar si el lloc complia amb els criteris òptims per a aconseguir bones posicions en Google. A més, revisem altres factors importants a l’hora de posicionar-se, com l’ús de paraula clau en etiquetes, enllaços entrants, contingut, enllaços sortints, H1, H2, etc.
  3. El següent va ser començar amb la implementació de l’estratègia SEO, continuant amb l’anàlisi de dades a través d’eines com Google Analytics i integrant aquesta informació de manera apropiada en la nostra estratègia. El manteniment mensual ha estat un factor fonamental per a mantenir els assoliments obtinguts fins al moment.

Recorda que si la teva empresa vol posicionar-se i destacar-se enfront de la competència, el SEO serà fonamental. Per a obtenir més informació d’aquest servei, envia un mail a info@javajan.com i el nostre equip et respondrà a la brevetat.