Actualitat
Actualitat
Javajan. Oferta web corporatiu: des de 645€

Web corporatiu personalitzat i auto-administrable (WordPress) des de 645€ amb 3 mesos de manteniment gratuït.

Només per a comerços donats d’alta a la plataforma de fidelització moneder.cat. Inclou:

– Disseny personalitzat i adaptat a partir de qualsevol de les 340 plantilles responsive (adaptable a mòbils i tauletes) WordPress de Betheme: http://themes.muffingroup.com/be/splash/ (preu de la plantilla inclòs si el cost és inferior a 60$).

– Es personalitzarà el disseny de les plantilles amb les següents adaptacions: logotip, colors, seccions o pàgines, textos i imatges (les que permeti la plantilla o elements gràfics), elements gràfics o de disseny (es podran treure elements del disseny de les pàgines per adaptar-los als textos i imatges que subministri l’empresa, no es redissenyaran o introduiran nous elements gràfics).

– S’introduirà el contingut i configurarà un màxim de 3 pàgines estàtiques (presentació, productes o serveis, contacte,…) a partir del contingut (textos o imatges) que haurà de subministrar l’empresa.

– Textos legals: Es crearan les pàgines de textos estàndards però el negoci les podrà adaptar o modificar des de la intranet d’administració.

– Web amb 1 idioma (idiomes addicionals des de 195€/idioma).

– Allotjament web, domini propi i 5 correus electrònics amb el domini propi (.cat, .com, .es,…). Inclou protocol de transferència segur https.

– Manual de funcionament.

– 1 hora d’atenció telefònica o per correu electrònic per a resoldre dubtes.

– Procediment: Es factura 50% per avançat. A continuació s’entrega un primer document Word (o Google Doc) que el negoci ha de completar amb informació de la plantilla escollida, domini, mails, informació del negoci i imatge corporativa. A partir del primer document, s’entregarà un segon document indicant tots els continguts, textos i imatges (amb les seves mides) necessaris per a la realització del web. En finalitzar tota la web, si el client està satisfet amb la web, es factura el 50% restant.

– Després del manteniment gratuït de 3 mesos, si el client està satisfet, es facturarà un manteniment de 175€/any.

Preus sense iva.

Entradas Relacionadas