Actualitat
Actualitat
Javajan. Oferta comerç online: des de 995€

Comerç online personalitzat i auto-administrable (Prestashop) des de 995€ amb 3 mesos de manteniment gratuït. 

Només per a comerços donats d’alta a la plataforma de fidelització moneder.cat. Inclou:

– Disseny personalitzat i adaptat a partir de 6 plantilles web responsive (adaptable a mòbils i tauletes) a escollir (preu de la plantilla Prestashop  inclòs).

– Es personalitzarà el disseny de les plantilles amb les següents adaptacions: logotip, colors, seccions o pàgines, textos i imatges (les que permeti la plantilla o elements gràfics), elements gràfics o de disseny (es podran treure elements del disseny de les pàgines per adaptar-los als textos i imatges que subministri l’empresa, no es redissenyaran o introduiran nous elements gràfics).

– Creació d’estructura de productes amb fins a 15 categories classificades amb fins a 2 nivells, i fins a 2 atributs (per exemple color i talla). Les categories i atributs addicionals podran ser configurats pel mateix comerç.

– Creació de les següents pàgines o seccions:

  • Pàgina “Qui som” o “Presentació”.
  • Secció “Productes”. Els productes seran introduïts pel mateix comerç o seran importats Javajan a partir d’un fitxer excel subministrat per Javajan que el comerç haurà de completar.
  • Pàgina de “Contacte”.
  • Textos legals”: Es posaran textos estàndards però el comerç els podrà adaptar o modificar des de l’administració.

– Configuració de despeses d’enviament estàndards (preu en funció del pes dels productes, preu fixe i/o preu gratuït a partir de comanda mínima).

– Personalització del disseny dels correus electrònics (de comandes, consultes,…)

– Configuració del TPV propi del negoci o del cobrament per transferència (o configuració de TPV de moneder amb comissió del 2%).

– Web amb 1 idioma (idiomes addicionals des de 245€/idioma).

– Domini propi i 5 correus electrònics amb el domini propi (.cat, .com, .es,…), amb espai web per a fins a 500 productes (100 productes addicionals, 50€/any). Prestashop multisite. Inclou protocol de transferència segur https.

– Manual de funcionament.

– 1 hora d’atenció telefònica o per correu electrònic per a resoldre dubtes.

– Procediment: Es factura 50% per avançat. A continuació s’entrega un primer document word (o Google Doc) que el comerç ha de completar amb informació de la plantilla escollida, domini, mails, informació comerç, productes i imatge corporativa. A partir del primer document, s’entregarà un segon document indicant tots els continguts, textos i imatges (amb les seves mides) necessaris per a la realització del web. Al finalitzar tota la web, si el client està satisfet amb la web, es factura el 50% restant.

– Després del manteniment gratuït de 3 mesos, si el client està satisfet, es facturarà un manteniment de 195€/any.

Preus sense iva.

Entradas Relacionadas