Actualitat
Actualitat
Javajan. Oberta la nova línia d’ajuts pels mercats municipals i mercats de venda no sedentària

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement, ha obert el període de convocatòries (23 d’abril al 23 de maig de 2019) per a les subvencions del 2019.

Amb el Pla de Subvencions de la Generalitat, a través del CCAM, vol estar al costat del comerç, els serveis, la moda i l’artesania per aconseguir millorar-ne la posada al dia, modernització i rendibilitat, i impulsar un creixement sostenible i respectuós amb l’entorn i el medi ambient.

Destacar, que aquest any s’incorpora una nova línia d’ajuts per a la millora de la competitivitat dels mercats municipals i dels mercats de venda no sedentària.

Aquest programa de subvencions de suport a la millora de la competitivitat dels mercats municipals i de venda no sedentària té l’objectiu de facilitar recursos necessaris per tal que els mercats municipals catalans sedentaris i no sedentaris siguin més forts i competitius, i adaptats a les noves necessitats dels consumidors i als nous estils de vida, a més de millorar la seva gestió a través de gerències.

Aquest línia de subvenció va dirigida a les Associacions de Mercats Municipals Sedentaris i no Sedentaris de Catalunya.

Els requisits que presenta el programa són els següents:

 • La inversió mínima subvencionable ha de ser 1.500€, excloent les despeses de gestió i estructura.
 • Existència d’un projecte que inclogui els objectius a aconseguir i els indicadors per mesurar el seu impacte. Els indicadors han ser de els següents:
  • Tipus de serveis implantats i costos d’implantació i manteniment.
  • Tipologia d’actuacions de promoció i comunicació (puntuals, pla de dinamització i comunicació, costos).
  • Tipologia de gestió del mercat, professionalitzada, per la gestió de servei.
  • Tipologia i cost de les accions per la transformació digital dels mercats.

Quantia de la subvenció:

 • Fins al 50% del cost de les accions subvencionables, amb un mínim de 15.000€, més del 15% (respecte el cost de les accions subvencionables) de les despeses de gestió i estructura, amb un màxim de 3.000€.
 • Per a les accions de realització de campanyes de comunicació i promoció, la quantia màxima és de 5.000€.
 • Per a la gestió i gerència del mercat, la quantia màxima és de 3.000€.

Accions subvencionables:

 • Realització de campanyes de comunicació i promoció. Import màxim a atorgar és de 5.000€.
 • Gestió i gerència del mercat. Import màxim a atorgar és de 3.000€.
 • Transformació digital dels mercats: portal webs de comerç electrònic, campanyes de màrqueting digital, accions de posicionament SEO i SEM, implantació d’estratègies per a la gestió de xarxes socials per atreure i fidelitzar clients per poder analitzar el comportament dels usuaris, i implantació d’altres estratègies publicitàries i comercials a través de mitjans i canals d’internet (s’exclou creació de la web).

Quines accions us podem oferir des de Javajan:

 • Mercagest (mercagest.com): plataforma de gestió de Mercats de venda no sedentària de qualsevol municipi. Permet gestionar diversos mercats, compartint les dades i l’històric dels mercats, de les parades i dels titulars assignats, des d’una App.
 • Moneder (moneder.cat): plataforma de fidelització per a comerços i associacions que permet incrementar i fidelitzar els clients dels comerços d’un municipi, d’una associació de comerciants, centre comercial, etc.
 • Javajan (javajan.cat): desenvolupaments en les noves tecnologies partint d’una gran experiència creant, programant i dissenyant pàgines web i aplicacions mòbils.

Més informació i suport

Si desitgeu més informació o pressupost d’alguns dels anteriors serveis subvencionables, contacteu-nos per telèfon al 902.198.366 o al 938.517.346 o bé per correu electrònic a info@javajan.com

Podeu trobar més informació sobre les subvencions en els següents enllaços:

Entradas Relacionadas