Projectes
Projectes

SEO per a la pàgina web de Palahi

  • Client:
    Palahi
  • June 2023
  • SEO
Visit website
SEO per a la pàgina web de Palahi

 

Un nou projecte de SEO manté ocupat i inspirat al nostre equip tècnic. Es tracta del posicionament en els motors de cerca del lloc web www.palahi.cat propietat de la impremta d’arts gràfiques Palahi.

En el lloc web institucional, l’usuari pot obtenir més informació sobre l’empresa, la seva història i actualitat. Així mateix, la seva missió, que és la “intenció és millorar constantment”. Per això, és tan important que es realitzi una labor de posicionament del lloc, perquè guanyi més visibilitat i com a conseqüència, es reflecteixi en nous clients.

Però abans de continuar, és fonamental recordar què és el SEO i per què és prioritari que es treballi en ell. SEO, o “Search Engine Optimization” en anglès, es tradueix com a “optimització de motors de cerca” en català. En resum, es tracta del procés mitjançant el qual s’incrementa la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics de cercadors com Google, Bing o Yahoo.

pagina web palahí

És rellevant tenir en compte que el SEO no és una tasca senzilla, ja que existeixen múltiples variables que influeixen en el posicionament d’un lloc web. Per això, resulta ideal comptar amb professionals experimentats en aquest àmbit. En Javajan, ens enorgulleix afirmar que disposem d’un equip especialitzat en aquesta solució, els qui s’estan encarregant d’impulsar la seva presència en línia.

L’objectiu principal d’aquest projecte radica a implementar diverses estratègies, que abastaran des de la recerca de paraules claus, fins a l’optimització de contingut i la creació d’enllaços rellevants. Aquestes tàctiques permetran millorar significativament la visibilitat de www.palahi.cat en els resultats de cerca, així com incrementar el flux de trànsit orgànic cap a la seva web.

Per a finalitzar, ens agradaria esmentar que estem molt agraïts de poder realitzar aquest projecte gràcies a la subvenció del Kit Digital. Aquest programa ha estat una gran ajuda per a moltes empreses, per la qual cosa continuem convidant a més pimes a apuntar-se a sol·licitar el Kit.