Projectes
Projectes

SEO per al comerç electrònic de les Plans del Grau

  • Client:
    Les Planes del Grau
  • June 2023
  • SEO
Visit website
SEO per al comerç electrònic de les Plans del Grau

A Javajan,  et volem presentar el nostre nou projecte, posicionar en els motors de cerca al comerç electrònic de Les Planes del Grau. Una antiga masia restaurada amb més de 600 anys d’història. Cada detall i racó són dissenyats per a desconnectar de la rutina.

A la seva botiga en línia, es poden apreciar totes les sales disponibles per poder descansar en un ambient càlid, confortable, relaxant, on estareu enmig de la natura amb un paisatge increïble. D’aquí neix la necessitat d’aplicar una estratègia de SEO, perquè el seu lloc tingui més visibilitat i les reserves augmentin.

Però abans, és important recordar què és el SEO i per què és tan important que es treballi en ell. SEO, o «Search Engine Optimization» en anglès, es tradueix com a «optimització de motors de cerca». En altres paraules, es tracta del procés mitjançant el qual s’incrementa la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics de cercadors com per exemple Google, Bing o Yahoo.

les planes del grau

És important tenir en compte que el SEO no és una tasca senzilla, ja que existeixen múltiples variables que influeixen en el posicionament d’un lloc web. Per aquest motiu, ens resulta fonamental comptar amb professionals experimentats en aquest àmbit. A Javajan, ens enorgulleix destacar que disposem d’un equip especialitzat en aquesta àrea, encarregats d’impulsar la seva presència en línia.

L’objectiu principal d’aquest projecte radica a implementar diferents estratègies SEO, que van des de la recerca de paraules claus, fins a l’optimització de contingut i la creació d’enllaços rellevants. Aquestes tàctiques permetran millorar significativament la visibilitat de Les Planes del Grau en els resultats de cerca, a més d’incrementar el flux de trànsit orgànic cap a la seva botiga en línia.

Finalment, ens agradaria esmentar que estem molt agraïts de poder realitzar aquest projecte gràcies a la subvenció del Kit Digital. Aquest programa ha estat una gran ajuda per a moltes empreses, per la qual cosa continuem convidant a més pimes a apuntar-se a sol·licitar el Kit.