Projectes
Projectes

Posicionament SEO per a Osona Idiomes

  • Client:
    Osona idiomes
  • June 2023
  • SEO
Visit website
Posicionament SEO per a Osona Idiomes

Un nou projecte de SEO s’està duent a terma a Javajan.  En aquest cas, estem treballant en el posicionament del lloc web institucional www.osonaidiomes.com, propietat de l’escola d’idiomes Osona Idiomes.

En aquesta pàgina web, els visitants poden obtenir una visió completa de l’empresa, la seva història i l’actualitat que l’envolta, juntament amb els seus valors.  A més, hi trobaran la seva missió, que té com a objectiu principal millorar de manera constant i oferir diverses ofertes educatives per a tots els públics. És per això que és crucial realitzar un treball de posicionament per aconseguir una major visibilitat i, com a conseqüència, atraure nous clients.

Abans de continuar, és important recordar què significa el SEO i per què és una prioritat treballar-hi. El SEO, o “Search Engine Optimization” en anglès, es tradueix com a “optimització de motors de cerca” en català. En resum, es tracta del procés mitjançant el qual s’augmenta la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics dels cercadors com ara Google, Bing o Yahoo.

Cal tenir present que el SEO no és una tasca senzilla, ja que consta amb diversos factors que influeixen en el posicionament d’un lloc web. Per aquest motiu, és crucial comptar amb professionals experimentats en aquest camp. A Javajan, ens sentim orgullosos de disposar d’un equip especialitzat que està treballant amb entusiasme per impulsar la presència en línia de www.osonaidiomes.com.

L’objectiu principal d’aquest projecte és implementar diferents estratègies, que van des de la recerca de paraules clau fins a l’optimització de contingut i la creació d’enllaços rellevants. Aquestes tàctiques ens permetran millorar significativament la visibilitat de www.osonaidiomes.com en els resultats de cerca, així com augmentar el trànsit orgànic cap a la web.

Per acabar, volem destacar que estem molt agraïts de poder dur a terme aquest projecte gràcies a la subvenció del Kit Digital. Aquest programa ha estat una gran ajuda per a moltes empreses, i convidem a altres petites i mitjanes empreses a sol·licitar el Kit i aprofitar els seus beneficis.