Projectes
Projectes

SEO per la botiga online de Rachel’s Cake

  • Client:
    Rachel's Cake
  • June 2023
  • SEO
Visit website
SEO per la botiga online de Rachel’s Cake

Javajan impulsa el posicionament de la pàgina web de la pastisseria Rachelscake a través d’un nou projecte de SEO. En aquest cas, estem centrats a optimitzar el lloc web institucional de Rachelscake.

A través d’aquesta pàgina web, els visitants poden obtenir una visió completa de l’empresa, conèixer la seva història i estar al dia de les seves últimes novetats i projectes. A més, també descobriran els valors que guien Rachelscake , juntament amb la seva missió fonamental: oferir una àmplia gamma d’ofertes de productes per a tots els esdeveniments especials. Per aquest motiu, és important realitzar un bon treball de posicionament per tal de poder captar nous clients i poder incrementar la visibilitat de la marca. 

Abans de continuar, és important comprendre en què consisteix el SEO i per què és una prioritat. El SEO, o “Search Engine Optimization” en anglès, es refereix a l’optimització dels motors de cerca. En resum, és un procés que busca augmentar la visibilitat d’un lloc web en els resultats de cerca orgànics dels cercadors més importants com Google, Bing i Yahoo.

Rachel's cake

Cal tenir en compte que el SEO no és una tasca senzilla, ja que implica diversos factors que influeixen en el posicionament d’un lloc web. És per això que és essencial comptar amb professionals experimentats en aquest àmbit. A Javajan, ens sentim orgullosos de tenir un equip especialitzat que treballa amb entusiasme per potenciar la presència en línia de www.rachelscake.es/

L’objectiu principal d’aquest projecte és implementar diverses estratègies, des de la recerca de paraules clau fins a l’optimització del contingut i la creació de vincles rellevants. Aquestes tàctiques ens permetran millorar significativament la visibilitat de Rachelscake.      en els resultats de cerca, al mateix temps que augmentarem el trànsit orgànic cap al lloc web.

Per a acabar, volem destacar que estem molt agraïts de poder dur a terme aquest projecte gràcies a la subvenció del Kit Digital. Aquest programa ha estat una gran ajuda per a moltes empreses, i convidem a altres petites i mitjanes empreses a sol·licitar el Kit i aprofitar els seus beneficis.