Projectes
Projectes

Pàgina web i SEO per a l’empresa TJ Serra

  • Client:
    Tj Serra
  • June 2023
  • Botiga online
  • SEO
Visit website
Pàgina web i SEO per a l’empresa TJ Serra

A Javajan estem emocionats de compartir amb vosaltres dos projectes recents en els quals hem estat involucrats per a una mateixa empresa. 

TJ Serra, és una empresa familiar del sector tèxtil fundada el 1983, derivada de les empreses teixidores pioneres dels anys 60 i 70. Avui, les virtuts que permeten a T.J. SERRA S.L continuar lluitant en el sector es regeixen per l’experiència, el rigor, la flexibilitat i la innovació. Per aquest motiu, des de Javajan es vol presentar “https://tjserra.com/ca”  la nova web desenvolupada gràcies a la subvenció del Kit Digital, provinent dels fons de la Unió Europea “Next Generation”.

L’equip tècnic de Javajan ha estat treballant rigorosament en el posicionament orgànic d’aquesta botiga en línia, que ofereix una àmplia varietat de productes com per exemple teles amb tota classe d’estampats, decoració especialment incidència en la fabricació i muntatge de cortines Ignífugues. Amb una estratègia de SEO personalitzada, esperem millorar la visibilitat del lloc i generar més vendes per a TJ Serra. 

Cal tenir en compte que el SEO és una tasca complexa, ja que hi ha diverses variables que influeixen en el posicionament d’un lloc web. És per això que és imprescindible comptar amb professionals experimentats en aquest àmbit. A Javajan, ens sentim orgullosos de dir que tenim un equip especialitzat en aquesta àrea, encarregat de potenciar la presència en línia dels nostres clients.

L’objectiu principal d’aquest projecte és implementar diverses estratègies que inclouen des de la investigació de paraules clau fins a l’optimització de contingut i la creació d’enllaços rellevants. Aquestes tàctiques permetran millorar significativament la visibilitat de tjserra.com en els resultats de cerca i augmentar el trànsit orgànic cap a la seva botiga en línia.

Per a finalitzar, ens agradaria esmentar que estem molt agraïts de poder executar aquest projecte gràcies a la subvenció del Kit Digital. Aquest programa ha estat una gran ajuda per a moltes empreses, per la qual cosa continuem convidant a més pimes a apuntar-se a sol·licitar el Kit.