Projectes
Projectes

Pàgina web per Finques Alzina

 • Client:
  Finques Alzina
 • November 2023
 • A mida
 • Desenvolupament web
 • Kit Digital
 • Laravel
Visit website
Pàgina web per Finques Alzina

Estem complaguts de poder compartir amb vosaltres la nova web desenvolupada per Javajan per Finques Alzina immobiliària ubicada a l’Hospitalet, Barcelona.

Aquest lloc web s’ha pogut desenvolupar gràcies a la subvenció del Kit Digital, provinent dels fons de la Unió Europea “Next Generation”.

La web ha estat desenvolupada amb Laravel “un framework de codi obert per desenvolupar aplicacions i serveis web amb PHP 5, PHP 7 i PHP 8. La seva filosofia és desenvolupar codi PHP de forma elegant i simple, evitant el “codi espagueti”.” i amb disseny responsivedisseny web que permet que un lloc web s’ajusti automàticament a la grandària i la resolució de la pantalla del dispositiu des del qual s’està accedint”.

Finques Alzina compta amb set seccions:

 1. Inici / Home
 2. Venda
 3. Lloguer
 4. Serveis
 5. Nosaltres
 6. Notícies
 7. Contacte

Està disponible en català i castellà, està enllaçada a les xarxes d’Instagram, Facebook i LinkedIn del client i compta amb tots els textos legals requerits en aquests casos; Avís legal, declaració d’accessibilitat, política de cookies, política de privadesa…

A més a més, per tal de posicionar-la mínimament en els cercadors, s’ha aplicat SEO bàsic al lloc web.

Per a l’equip de Javajan ha estat molt agradable treballar amb Finques Alzina, gràcies de tot cor per la confiança, esperem i desitgem que el plaer hagi estat mutu.