Projectes
Projectes

Un nou projecte SEO per Dapcom Data Services

  • Client:
    Dapcom Data Services
  • November 2023
  • Kit Digital
  • SEO
Visit website
Un nou projecte SEO per Dapcom Data Services

Un nou projecte de SEO està prenent forma a Javajan. En aquesta ocasió, estem treballant en el posicionament del lloc web Dapcom Data Services.

A través d’aquesta pàgina web, els visitants poden obtenir una visió completa d’aquesta empesa de software i dels serveis que ofereixen. Per fer-ho és fonamental dur a terme un treball de posicionament per aconseguir una major visibilitat i, com a resultat, captar nous clients.

Abans de continuar, és essencial entendre què significa la paraula SEO i per què és important. El SEO, o “Search Engine Optimization” en anglès, es tradueix com a “Optimització de Motors de Recerca”. Bàsicament, és el procés mitjançant el qual s’augmenta la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics de motors de cerca com Google, Bing o Yahoo.

És important tenir en compte que el SEO no és una tasca senzilla, ja que intervenen diversos factors que afecten al posicionament d’un lloc web. Per aquest motiu, és crucial comptar amb professionals experimentats en aquest camp. A Javajan, ens enorgullim de tenir un equip especialitzat que treballa amb entusiasme per potenciar la presència en línia de Dapcom Data Services.

L’objectiu principal d’aquest projecte és implementar diverses estratègies, que van des de la investigació de paraules clau fins a l’optimització del contingut i la creació de vincles rellevants. Aquestes tàctiques ens permetran millorar significativament la visibilitat de Dapcom Data Services en els resultats de cerca, així com augmentar el trànsit orgànic cap al lloc web.

Per últim, volem destacar la nostra gratitud per aquest projecte, que ha estat possible gràcies a la subvenció del Kit Digital. Aquest programa ha beneficiat moltes empreses i animem altres petites i mitjanes empreses a sol·licitar el Kit per aprofitar les avantatges que ofereix.