Projectes
Projectes

Nova secció de trucades al web de MacMobles

  • Client:
    MacMobles
  • March 2018
  • Desenvolupament web
Visit website
Nova secció de trucades al web de MacMobles

MacMobles compta amb una gran quantitat de botigues de mobiliari per la llar distribuïdes per tot Catalunya. Posen a la disposició dels seus clients un ampli ventall de mobles de totes les categories i tota mena d’elements decoratius per poder crear un espai que s’ajusti a les necessitats de cada família.

L’empresa compta amb una sola web que engloba totes les botigues físiques. El projecte sorgeix per la necessitat de vendre més a partir de la pàgina web, per això, Javajan va proposar una millora.

El problema va sorgir quan l’usuari volia contactar amb l’empresa via telèfon, però contactava directament a la central de MacMobles, fet que provocava que es redirigissin trucades a les botigues i això també provocava que molts clients abandonessin les trucades a mig fer.

La proposta va ser aplicant una secció on el client pot introduir el seu nom, telèfon, correu electrònic i seleccionar la botiga que volen que els truquin o sigui més pròxima a la seva localització. Així doncs, aplicant aquesta millora, s’han realitzat reunions amb el departament comercial de MacMobles, per tal que les botigues una vegada rebin un correu d’un client que necessita  informació es posin en contacte amb ells en menys de 24 hores. S’ha establert aquest període, ja que com més temps passa en trucar a un client, més lluny és aquest client perquè pugui comprar un producte.

Amb aquesta solució es pretén: tenir una comunicació més directe amb els clients finals, permetre orientar els clients a les botigues específiques, millorar el servei i aconseguir més vendes.