Actualitat
Actualitat
Javajan. Tincticket, plataforma de venda d’entrades on-line

 

Des de Javajan hem programat i participat en Tincticket, la plataforma de venda d’entrades on-line per a esdeveniments i per teatres, dirigit tant a promotors d’esdeveniments puntuals, com a sales i teatres amb una programació estable i regular. Hem instal·lat la plataforma a 18 teatres com els de Lleida, Terrassa, Olot, Tortosa, Torelló, l’Hospitalet de Llobregat, etc.

 

Promotors

La plataforma Tincticket ofereix un servei especial per a promotors d’esdeveniments, que permet donar d’alta i gestionar la venda d’entrades on-line i en taquilla. Per fer-ho primer cal donar-se d’alta com a promotor, després l’esdeveniment. El següent pas és començar a vendre entrades a través de la pàgina web del promotor o de tinticket.com, així de fàcil. L’usuari pot comprar la seva entrada des de casa i imprimir-la sense cap problema. Tincticket també ofereix el servei de validació de les entrades i el control d’accés a l’esdeveniment.

 

Teatres i sales amb programació estable

Per a teatres i sales que tenen una programació estable d’espectacles adaptem el sistema Tincticket a les necessitats concretes de cada centre, de manera que es puguin vendre entrades i gestionar tot els  espectacles programats pel teatre.

 

Què es pot fer amb Tincticket?

A través de Tincticket es poden vendre entrades on-line per sessions de cinemes, de teatres, i de concerts. També es poden preparar inscripcions per curses, trofeus, competicions i qualsevol tipus d’esdeveniment esportiu; així com formalitzar inscripcions i pagaments per a cursos de formació, fires i congressos, amb la corresponent expedició de factures i/o rebuts. La plataforma també permet que es pugui gestionar prèviament la venda de tiquets per a qualsevol festa o celebració.

 

Com funciona Tincticket?

Tincticket cobrarà les entrades als usuaris i transferirà setmanalment els ingressos al promotor, descomptant només un 4% de comissió (+iva) de les ventes per Internet o un 1% per les ventes per taquilla . La comissió s’incrementarà en un 2% si el promotor requereix d’un control d’accessos i validar les entrades mitjançant l’App o la intranet de Tincticket. Si les característiques de l’esdeveniment requereix condicions especials podem adaptar el sistema a les necessitats concretes de cada cas.

Espectacles com “TEMPS” de Quim Masferrer en el teatre Casal de l’Espluga de Francolí, l’Òpera “Otello” a l’Espai Cultural la Lira de Tremp, o “Les dones sàvies” al teatre “La Sala” d’Argentona utilitzen el sistema Tincticket per la venda i gestió de les entrades.

Entradas Relacionadas