Projectes
Projectes

Pàgina web i SEO per a Grúas i Transportes Herculés

 • Client:
  Grúas y transportes Herculés
 • March 2024
 • Desenvolupament web
 • SEO
 • Web corporativa
Visit website
Pàgina web i SEO per a Grúas i Transportes Herculés

Estem complaguts de poder compartir amb vosaltres la seva pàgina web  corporativa i el seu projecte SEO desenvolupat per Javajan per Grúas i Transportes Herculés. El principal objectiu  de la web i botiga online es augmentar la visibilitat del lloc web i potenciar les reserves, hem implementat una estratègia SEO.

Però abans de continuar,  és important recordar què és el SEO i perquè és essencial treballar en ell. El SEO, o “Search Engine Optimization” en anglès, es refereix al procés de millorar la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics dels motors de cerca, com Google, Bing o Yahoo.  

Aquest projecte és basa en la implementació de diverses estratègies de SEO, que van des de la recerca de paraules clau fins a l’optimització de contingut i la creació d’enllaços rellevants. 

Aquesta página web s’ha pogut desenvolupar gràcies a la subvenció del Kit Digital, provinent dels fons de la Unió Europea “Next Generation”.

La web ha estat desenvolupada amb tecnologia Woocommerce de WordPressun sistema de gestió de continguts, CMS, que permet crear i administrar llocs web de manera fàcil i sense coneixements tècnics” i amb disseny responsive “disseny web que permet que un lloc web s’ajusti automàticament a la grandària i la resolució de la pantalla del dispositiu des del qual s’està accedint”.

Grúas i Transportes Herculés compta amb quatre seccions:

 1. Inici 
 2. Qui som?
 3. Servis
 4. Projecte
 5. Contacte

Està disponible en català i castellà i anglès, està enllaçat a les xarxes Instagram, Facebook, LinkedIn i Youtube del client i compta amb tots els textos legals requerits en aquests casos; Avís legal, declaració d’accessibilitat, política de cookies, política de privadesa…

A més a més, per tal de posicionar-la mínimament en els cercadors, s’ha aplicat SEO bàsic al lloc web.

Per a l’equip de Javajan ha estat molt agradable treballar amb Grúas i Transportes Herculés, gràcies de tot cor per la confiança, esperem i desitgem que el plaer hagi estat mutu.