Projectes
Projectes

SEO per a Petits i Peluts Clínica Veterinaria

  • Client:
    Petits i Peluts Clínica Veterinaria
  • March 2024
  • SEO
Visit website
SEO per a Petits i Peluts Clínica Veterinaria

A Javajan, ens complau presentar el nostre nou projecte de posicionament SEO per a la pàgina web corporativa de Petits i Peluts Clínica Veterinaria

A la seva pàgina web corporativa, podràs descobrir tots els productes disponibles amb les seves respectives marques. Amb el fi d’augmentar la visibilitat del lloc web i potenciar les reserves, hem implementat una estratègia SEO.

Però abans de continuar,  és important recordar què és el SEO i perquè és essencial treballar en ell. El SEO, o “Search Engine Optimization” en anglès, es refereix al procés de millorar la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics dels motors de cerca, com Google, Bing o Yahoo.

És crucial tenir en compte que el SEO no és una tasca fàcil, ja que implica múltiples variables que influeixen en el posicionament d’un lloc web. A Javajan, ens enorgulleix comptar amb un equip especialitzat que es dedica a impulsar la presència en línia dels nostres clients.

L’objectiu principal d’aquest projecte és implementar diverses estratègies de SEO, que van des de la recerca de paraules clau fins a l’optimització de contingut i la creació d’enllaços rellevants. Aquestes tàctiques permetran millorar significativament la visibilitat de la pàgina web corporativa de Petits i Peluts Clínica Veterinaria en els resultats de cerca, així com augmentar el flux de trànsit orgànic cap a les seves xarxes socials.

Por última, ens complau esmentar que estem agraïts per poder realitzar aquest projecte gràcies a la subvenció del Kit Digital. Aquest programa ha estat de gran ajuda per a moltes empreses, per la qual cosa continuem convidant a més pimes a sol·licitar el Kit i aprofitar els seus beneficis.

No perdis l’oportunitat d’impulsar tu comerç electrònic en el món digital. 

Contacta’ns i estarem encantats d’assessorar-te en el procés de sol·licitud del Kit Digital i brindar-te les soluciones que tu negoci necessita!