Projectes
Projectes

Plataforma de contractació online per ASC Florida

  • Client:
    Academia Sánchez Casal
  • July 2019
  • Desenvolupament web
  • Laravel
  • Web corporativa
Visit website
Plataforma de contractació online per ASC Florida

ASC – Academia Sánchez Casal – és una empresa creada el 1998 per Emilio Sánchez Vicario i Sergio Casal, amb l’objectiu de crear oportunitats en el món del tenis, l’educació i la vida.

És un referent mundial pel seu sistema únic en el món d’entrenament, impartit per coaches de gran prestigi mundial que han ajudat a desenvolupar jugadors d’elit com Murray, Kuznetsova, Dimitrov, Hantuchova, etc.

Pel que fa al projecte que hem realitzat a Javajan, ha sigut el desenvolupament d’una plataforma de contractació online d’estades a l’Academia Sánchez Casal de Florida (http://booking.asc-florida.com). Aquestes estades poden ser setmanals o de cap de setmana i amb opció d’incloure allotjament, entre altres opcions com ara desplaçaments a l’aeroport, sessions individualitzades amb coaches, programes de nutrició, vídeo anàlisis, etc.

La plataforma de contractació ha estat realitzada a mida amb el sistema Laravel i feta amb dos idiomes, l’anglès i el castellà. La forma de pagament en aquesta plataforma es realitza amb targeta.