Projectes
Projectes

Pàgina web per BDB Gregorio Fernandez e hijos

 • Client:
  BDB Gregorio Fernandez e hijos
 • June 2024
 • Web corporativa
 • Wordpress
Visit website
Pàgina web per BDB Gregorio Fernandez e hijos

Estem complaguts de poder compartir amb vosaltres la pàgina web desnvolupada per Javajan per BDB Gregorio Fernandez e hijos. 

Aquesta pàgina web s’ha pogut desenvolupar gràcies a la subvenció del Kit Digital, provinent dels fons de la Unió Europea “Next Generation”.

La web ha estat desenvolupada amb tecnologia WordPressun sistema de gestió de continguts, CMS, que permet crear i administrar llocs web de manera fàcil i sense coneixements tècnics” i amb disseny responsive “disseny web que permet que un lloc web s’ajusti automàticament a la grandària i la resolució de la pantalla del dispositiu des del qual s’està accedint”.

BDB Gregorio Fernandez e hijos compta amb sis seccions:

 1. Inici / Home
 2. Productes
 3. Qui som
 4. Serveis
 5. Promocions
 6. Contacte

Està disponible en castellà, està enllaçada a la xarxa social Facebook del client i compta amb tots els textos legals requerits en aquests casos; Avís legal, declaració d’accessibilitat, política de cookies, política de privadesa…

A més a més, per tal de posicionar-la mínimament en els cercadors, s’ha aplicat SEO bàsic al lloc web.

Per a l’equip de Javajan ha estat molt agradable treballar amb BDB Gregorio Fernandez e hijos, gràcies de tot cor per la confiança, esperem i desitgem que el plaer hagi estat mutu.