Projectes
Projectes

Pàgina web per Qualitat Serveis Empresarials

 • Client:
  Qualitat Serveis Empresarials
 • November 2023
 • Desenvolupament web
 • Kit Digital
 • Wordpress
Visit website
Pàgina web per Qualitat Serveis Empresarials

Estem complaguts de poder compartir amb vosaltres la nova web desenvolupada per Javajan per Qualitat Serveis Empresarials.

Aquest lloc web s’ha pogut desenvolupar gràcies a la subvenció del Kit Digital, provinent dels fons de la Unió Europea “Next Generation”.

La web ha estat desenvolupada amb WordPress “un sistema de gestió de continguts, CMS, que permet crear i administrar llocs web de manera fàcil i sense coneixements tècnics” i amb disseny responsivedisseny web que permet que un lloc web s’ajusti automàticament a la grandària i la resolució de la pantalla del dispositiu des del qual s’està accedint”.

Qualitat Serveis Empresarials compta amb vuit seccions:

 1. Inici / Home
 2. Empresa
 3. Serveis
 4. Think Tank
 5. Clients
 6. Publicacions
 7. Notícies
 8. Contacte

Està disponible en català i castellà, està enllaçada a les xarxes de, Twitter, LinkedIn i Youtube del client i compta amb tots els textos legals requerits en aquests casos; Avís legal, declaració d’accessibilitat, política de cookies, política de privadesa…

A més a més, per tal de posicionar-la mínimament en els cercadors, s’ha aplicat SEO bàsic al lloc web.

Per a l’equip de Javajan ha estat molt agradable treballar amb Qualitat Serveis Empresarials, gràcies de tot cor per la confiança, esperem i desitgem que el plaer hagi estat mutu.