Projectes
Projectes

Pàgina web per Finques Company

  • Client:
    Finques Company
  • December 2020
  • Desenvolupament web
Visit website
Pàgina web per Finques Company

Finques Company és una immobiliària fundada l’any 1963 per Josep Company Molar. Una immobiliària de grans professionals, especialitzats i preparats per poder oferir als clients el millor assessorament i gestió en l’activitat de serveis immobiliaris.

Compten amb 4 seus, situades a Girona, Figueres, Roses i Llançà. 

Javajan, amb aquest projecte, ha creat i desenvolupat una pàgina web plena d’espais de tall més corporatiu des dels quals es té accés a la part més informativa de Finques Company, com poden ser els serveis que ofereix, el bloc o l’apartat de contacte i alhora ha creat espais pràctics i dinàmics que permeten fer recerques i consultes sobre els seus immobles (en venda i lloguer) ràpidament i detalladament.

De fet, aquest és justament el gran valor afegit de la Web que ha creat Javajan. Com es presenta aquesta informació i com d’actual és.

Per aconseguir-ho , a grans trets, hem connectat la Web de Finques Company al seu CRM de Taaf amb una sincronització que s’executa diàriament, i a més, hem equipat la Web amb un cercador bàsic i amb un altre d’avançat per tal que l’usuari pugui trobar exactament l’immoble que està buscant gràcies als múltiples filtres disponibles.

Finalment, comentar que la pàgina està disponible en 4 idiomes: català, castellà, anglès i francès.