Projectes
Projectes

Pàgina web per Brausa

  • Client:
    Brausa
  • April 2021
  • Desenvolupament web
  • Wordpress
Visit website
Pàgina web per Brausa

Des de 1968, Brausa es dedica a la fabricació de perfils d’acer conformats en fred, amb una trajectòria de més de 50 anys sent pioners del sector, basada en l’experiència i en l’avantguarda del perfilat, situats com un referent a nivell nacional i internacional.

 

El projecte que ha desenvolupat Javajan ha estat la creació de la pàgina web per Brausa.

La nova pàgina web està feta en WordPress, a partir d’una plantilla seleccionada i validada pel client.

La web compta amb un ampli menú per a l’exposició i explicació dels seus serveis, com ara, la secció ‘Nosaltres’ amb tota la seva trajectòria com empresa, la secció ‘Solucions’, amb els respectius serveis que ofereixen als clients. La secció ‘Acer’, amb el ventall de productes que disposen i les seves característiques determinades, la secció ‘Perfils’ amb l’amplia gamma de perfils d’acer que ofereixen. Finalment les seccions ‘Actualitat’, amb les notícies relacionades a Brausa, ‘Descarregues’ per obtenir documents de fitxes tècniques i l’apartat ‘Contacte’ perquè els usuaris es puguin posar en contacte amb Brausa.

 

La pàgina web s’ha desenvolupat en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès, i en format responsive, per tal que es pugui adaptar a tots els dispositius mòbils.

 

brausa