Projectes
Projectes

Pàgina web amb Laravel per Dr.Oetker

  • Client:
    Dr.Oetker
  • February 2021
  • Desenvolupament web
  • Laravel
Visit website
Pàgina web amb Laravel per Dr.Oetker

Dr. Oetker ocupa una posició líder entre les marques del sector alimentari alemany i també a escala internacional s’engloba dins del grup de les marques de productes d’alimentació que desperten més confiança. Aquest és el resultat d’haver gestionat aquesta marca i atès als seus clients i consumidors amb franquesa i de forma sostenible durant més de 100 anys.

 

El projecte que ha desenvolupat Javajan ha estat la creació de la pàgina web per Dr.Oetker, realitzada a mida amb el sistema Laravel.

La nova pàgina web de la marca és una web informativa i pública, però pensada principalment pels comercials i distribuïdors de la marca.

La web permet consultar i autogenerar catàlegs (https://oetker-professional.es/catalogos#ctaDownloadCatalog) a partir de la selecció dels diferents productes o receptes i consultar tots els productes disponibles. A més, ofereix l’opció de poder contactar amb el comercial de la zona buscant-lo pel codi postal, a partir del cercador.

Finalment, la pàgina web compta amb un xat de suport, on els usuaris poden sol·licitar informació i és en format responsive, per tal que es pugui adaptar a tots els dispositius mòbils.