Projectes
Projectes

Nova pàgina web per Eurotripas, S.L.

 • Client:
  Eurotripas, S.L.
 • December 2023
 • Desenvolupament web
 • Kit Digital
 • Wordpress
Visit website
Nova pàgina web per Eurotripas, S.L.

Estem complaguts de poder compartir amb vosaltres la nova web desenvolupada per Javajan per Eurotripas, S.L.. Empresa ubicada a Seva, Barcelona.

Aquest lloc web s’ha pogut desenvolupar gràcies a la subvenció del Kit Digital, provinent dels fons de la Unió Europea “Next Generation”.

La web ha estat desenvolupada amb WordPress “un sistema de gestió de continguts, CMS, que permet crear i administrar llocs web de manera fàcil i sense coneixements tècnics” i amb disseny responsivedisseny web que permet que un lloc web s’ajusti automàticament a la grandària i la resolució de la pantalla del dispositiu des del qual s’està accedint”.

Eurotripas, S.L. compta amb cinc seccions:

 1. Inici / Home
 2. Empresa
 3. Productes
 4. Notícies
 5. Contacte

Està disponible en català, castellà, anglès i francès, està enllaçat a la xarxa LinkedIn del client i compta amb tots els textos legals requerits en aquests casos; Avís legal, declaració d’accessibilitat, política de cookies, política de privadesa…

A més a més, per tal de posicionar-la mínimament en els cercadors, s’ha aplicat SEO bàsic al lloc web.

Per a l’equip de Javajan ha estat molt agradable treballar amb Eurotripas, S.L., gràcies de tot cor per la confiança, esperem i desitgem que el plaer hagi estat mutu.