Projectes
Projectes

Nova pàgina web per BdB Martosa

 • Client:
  BdB Martosa
 • November 2023
 • Desenvolupament web
 • Kit Digital
 • Wordpress
Visit website
Nova pàgina web per BdB Martosa

Estem complaguts de poder compartir amb vosaltres la nova web desenvolupada per Javajan per BdB Martosa. Empresa ubicada a Pollença, Mallorca.

Aquest lloc web s’ha pogut desenvolupar gràcies a la subvenció del Kit Digital, provinent dels fons de la Unió Europea “Next Generation”.

La web ha estat desenvolupada amb WordPress “un sistema de gestió de continguts, CMS, que permet crear i administrar llocs web de manera fàcil i sense coneixements tècnics” i amb disseny responsivedisseny web que permet que un lloc web s’ajusti automàticament a la grandària i la resolució de la pantalla del dispositiu des del qual s’està accedint”.

BdB Martosa compta amb sis seccions:

 1. Inici / Home
 2. Productes
 3. Serveis
 4. Promocions i novetats
 5. Qui som
 6. Contacte

Està disponible en castellà, està enllaçat a la xarxa Facebook del client i compta amb tots els textos legals requerits en aquests casos; Avís legal, declaració d’accessibilitat, política de cookies, política de privadesa…

A més a més, per tal de posicionar-la mínimament en els cercadors, s’ha aplicat SEO bàsic al lloc web.

Per a l’equip de Javajan ha estat molt agradable treballar amb BdB Martosa, gràcies de tot cor per la confiança, esperem i desitgem que el plaer hagi estat mutu.