Projectes
Projectes

Creació d’una App per Santa Maria del Camí

  • Client:
    Santa Maria del Camí
  • May 2020
  • Desenvolupament App
  • Ionic
Visit website
Creació d’una App per Santa Maria del Camí

La plataforma de fidelització Moneder ja compte amb una altre incorporació a la seva plataforma, i aquest cop, ha estat Santa Maria del Camí, amb la targeta Santa Maria del Camí, comerciants i serveis per promoure el comerç a la ciutat.

L’aplicació que ha creat Javajan està feta en Ionic i basada en el sistema de fidelització Moneder.

 

Els clients, turistes i habitants de “Santa Maria del Camí” poden consultar el llistat de comerços i negocis del seu municipi, la seva posició en un mapa (juntament amb la geoposició de l’usuari per a consultar negocis propers), les promocions que ofereixen, notícies d’interès de les entitats del municipi, entre altres.

Els clients poden registrar-se a través de l’APP per tal d’acumular gratificacions en forma de punts o euros ens els comerços que vagin a comprar. Els clients poden consultar els saldos acumulats en cada establiment i els moviments que han generat aquests saldos. A més, els clients es podran identificar en un comerç escanejant el codi QR del establiment, establint-se una connexió entre comerç i client, permetent-li controlar l’estat de la transació i els premis aconseguits.

Podeu descarregar-vos l’aplicació a:

app storegoogle play