Projectes
Projectes

Creació d’una App per Barberà del Vallès

  • Client:
    Barberà del Vallès
  • May 2020
  • Desenvolupament App
  • Ionic
Visit website
Creació d’una App per Barberà del Vallès

Una altre incorporació a la plataforma de fidelització Moneder. En aquest cas, s’ha creat una aplicació mòbil “De compres per Barberà” per a la promoció del comerç de la ciutat de Barberà del Vallès. 

Aquesta App que ha desenvolupat Javajan ha estat en Ionic i basada en el sistema de fidelització Moneder.

Els clients, turistes i habitants de “De compres per Barberà” podran consultar el llistat de comerços i negocis del seu municipi, la seva posició en un mapa (juntament amb la geoposició de l’usuari per a consultar negocis propers), les promocions que ofereixen, notícies d’interès de les entitats del municipi, entre altres.

Els clients poden registrar-se a través de l’APP per tal d’acumular gratificacions en forma de punts o euros ens els comerços que vagin a comprar. Els clients podran consultar els saldos acumulats en cada establiment i els moviments que han generat aquests saldos. A més, els clients es podran identificar en un comerç escanejant el codi QR del establiment, establint-se una connexió entre comerç i client, permetent-li controlar l’estat de la transació i els premis aconseguits.

Podeu descarregar-vos l’aplicació a:

App store Google Play