Projectes
Projectes

Creació d’una App per l’Ajuntament de Cubelles i Cunit

  • Client:
    Ajuntament de Cubelles i Cunit
  • May 2020
  • Desenvolupament App
  • Ionic
Visit website
Creació d’una App per l’Ajuntament de Cubelles i Cunit

Els ajuntaments de Cubelles i Cunit, volen facilitar la digitalització del comerç local per tal de millorar la competitivitat del petit comerç i el seu posicionament a la xarxa, per això, han confiat i apostat pel sistema de fidelització i comunicació Moneder, per tirar endavant l’APM Comerç.

L’aplicació s’ha creat en Ionic i està basada en el sistema de fidelització Moneder.

L’APM Comerç els ajudarà a fidelitzar els clients, aconseguir una comunicació corporativa, consultar i geolocalitzar a tots els comerços, serveis i associacions registrades de Cubelles i Cunit, entre d’altres. A més, també comptarà amb un canal de notícies per als dos ajuntaments i associacions de comerços, on cada comerç o entitat registrada tindrà habilitat per realitzar comunicacions amb els seus clients.

Aquesta proposta compta amb el suport de les Associacions de Comerç de Cubelles (AHCC) i de Cunit (ACEC), que col·laboraran activament amb aquest sistema de fidelització.

Amb Moneder, podran gratificar els seus clients, oferir descomptes i promocions i treballaran amb euros d’establiment, on els clients rebran euros o bonificacions dels comerços que només podran utilitzar en el mateix comerç que els atorga. La incorporació a la plataforma serà totalment gratuïta.

Podeu descarregar-vos l’aplicació a:

App store Google Play