Projectes
Projectes

Creació de l’APP Moneder MAB – Zona Blava Manlleu

  • Client:
    Associació de Botiguers de Manlleu - MAB
  • February 2016
  • Desenvolupament App
  • Ionic
  • Ionic
Visit website
Creació de l’APP Moneder MAB – Zona Blava Manlleu

Manlleu Associació de Botiguers (MAB), ja compta amb una aplicació mòbil per la zona blava de Manlleu.

L’APP de fidelització de MAB utilitza la plataforma Moneder, la qual els clients dels comerços podran consultar el llistat de comerços de la ciutat, la seva posició en un mapa de localització, les promocions que ofereix cada establiments, entre d’altres. A més, es podran connectar a una comerç escanejant el codi QR del comerç i rebre gratificacions en forma de punts o euros, i a la secció de saldo podran consultar tots els punts i euros que hagin anat acumulant.

APP de fidelització de Manlleu Associació Botiguers (MAB) utilitzant la plataforma Moneder (www.moneder.com). Els clients dels comerços podran consultar el llistat de comerços de Manlleu, la seva posició en un mapa, les promocions que ofereixen… A més es podran connectar a un comerç escanejant el codi QR del comerç i rebre gratificacions en forma de punts o euros. A l’apartat saldo podran consultar tots els punts i euros que hagin acumulat.

L’aplicació mòbil pel MAB s’ha realitzat amb Ionic i inclou noves funcionalitats, com la de permetre i gestionar els establiments de les zones regulades de Manlleu com són Zona blava, Zona verda i Zona taronja.

Tot això des del teu dispositiu mòbil sense necessitat de portar diners en efectiu ni buscar un parquímetre.