Projectes
Projectes

Aplicació mòbil per la plataforma de fidelització Moneder

  • Client:
    Fidelització Moneder
  • April 2017
  • A mida
  • Desenvolupament App
  • PHP
Visit website
Aplicació mòbil per la plataforma de fidelització Moneder

La plataforma de fidelització Moneder és una eina per comerços i associacions que ajuda a fidelitzar als seus clients. Els clients es poden identificar als comerços amb una targeta de fidelització, amb el nom, DNI o telèfon, o amb una App. A més, els comerços gratifiquen als seus clients amb un % configurable de l’import de cada venda i els clients acumulen euros (o punts) que en un futur poden utilitzar per pagar part d’una compra en els mateixos comerços. Destacar que també és una completa plataforma per promocionar comerços i ofertes.

A Javajan hem creat i desenvolupat la plataforma moneder.cat , una innovadora aplicació web, versàtil, i econòmica.

Tècnicament, Moneder és un projecte complex a causa de la seva flexibilitat, fiabilitat i totes les funcionalitats que incorpora. Gran part de la plataforma Moneder està programat utilitzant APIs o webservice, permetent que es pugui enllaçar molt fàcilment amb altres programes i plataformes per a intercanviar informació i integrar altres funcionalitats.

Associacions de comerciants com les de Manlleu, Sant Sadurní d’Anoia, Castellar del Vallès, Gavà, o Barcelona utilitzen la plataforma Moneder com una eina estratègica i molt potent per fidelitzar els seus clients.

A Javajan continuem treballant cada dia per millorar i treure el màxim rendiment d’aquesta plataforma, des d’aquí us convidem a provar-la gratuïtament, tan sols cal que us registreu com a client, comerç o associació a www.moneder.com/intranet