Actualitat
Actualitat
Javajan. Estem millorant la nostra plataforma de gestió d’esdeveniments

 

En aquest post ens agradaria explicar-vos com estem millorant la nostra plataforma de gestió d’esdeveniments, de públics i de venda d’entrades, que actualment oferim a www.tincticket.com.

Es tracta d’una eina de gestió altament potent, robusta, configurable i escalable, que proporciona al gestor de l’esdeveniment l’accés a una plataforma de venda/reserva d’entrades on els usuaris podran fer els seus processos de compra i reserva de manera àgil i segura. Dins de l’administració de la plataforma també es podran configurar diferents paràmetres segons les necessitats concretes de cada cas, i es podran obtenir informes estadístics per poder fer anàlisi i seguiment.

A nivell tècnic es composa d’un nucli, basat en Laravel, el qual té disponible una API a la que es poden connectar una sèrie d’aplicacions dels clients, ja siguin webs, mòbils o altres entorns on-line.

La centralització d’aquest nucli o motor compta amb una base de dades única, però està pensant de forma modular per facilitar les càrregues de processament de la informació en diversos entorns del client.

Aquest nucli central pot processar les peticions de les aplicacions per a diversos clients, i això genera una avantatge important, i és que les entitats o òrgans de gestió s’hagin de connectar al mateix entorn per gestionar els seus esdeveniments, això també facilita les actualitzacions, i disminueix el risc de replicar errors en diferents entorns, així com la possibilitat que en un futur es pugui compartir informació entre els entorns de les entitats.

Com que la plataforma disposa també d’una API permet implementacions del sistema de ticketing a plataformes externes de Javajan, i això permetrà el desenvolupament d’aplicacions connectades al nucli, com per exemple un plugin de wordpress o Prestashop, també es podran fer integracions amb xarxes socials o webs autònomes.

La plataforma estarà completament acabada i millorada al mes de novembre d’aquest any, mentrestant estem posant tots els nostres esforços tècnics en aquesta plataforma de venda i gestió d’entrades completament millorada i perfeccionada.

Entradas Relacionadas