Projectes
Projectes

Posicionament SEO per Trendy

  • Client:
    Trendy Barcelona
  • September 2023
  • SEO
Visit website
Posicionament SEO per Trendy

A Javajan, estem molt orgullosos de presentar el nostre emocionant projecte SEO en col·laboració amb Trendy Barcelona.

Trendy Barcelona és una marca de moda urbana i contemporània que es dedica a marcar tendència al món de la moda i l’estil de vida urbà. La seva passió per la moda i la innovació els ha portat a emprendre una nova etapa emocionant: la creació de la seva nova pàgina web. Gràcies a la subvenció del Kit Digital, finançat per fons de la Unió Europea “Next Generation”, hem tingut el privilegi de col·laborar en aquest emocionant projecte.

El nostre equip tècnic a Javajan ha estat treballant de valent en la posada en marxa orgànica de la botiga en línia de Trendy Barcelona. La botiga ofereix una àmplia varietat de productes de moda, des de roba amb dissenys avantguardistes fins a complements i calçat de darrera tendència. Amb una estratègia de SEO personalitzada, estem decidits a millorar la visibilitat de la web i atreure una audiència més àmplia per Trendy Barcelona.

trendy web

És fonamental destacar que el SEO és un camp complex, amb múltiples factors que influeixen en la posada en marxa d’un lloc web. A Javajan, comptem amb un equip d’experts en SEO que es dedica a potenciar la presència en línia dels nostres clients. Aquesta col·laboració amb Trendy Barcelona ens ha permès implementar diverses estratègies, des de la recerca de paraules clau fins a l’optimització de contingut i la creació d’enllaços de alta qualitat.

Estem agraïts per la oportunitat de dur a terme aquest projecte gràcies a la subvenció del Kit Digital. Aquest programa ha estat una ajuda valuosa per a moltes empreses, i esperem que aquest sigui només l’inici d’una col·laboració fructífera amb Trendy Barcelona.