Projectes
Projectes

Mobles Castejón: Posicionament SEO de la seva botiga en línia

  • Client:
    Muebles Castejón
  • July 2023
  • SEO
Visit website
Mobles Castejón: Posicionament SEO de la seva botiga en línia

Grans notícies! A Javajan ens complau informar que impulsem el posicionament organic de la pàgina web corporativa de Muebles Castejón. Enfocats a optimitzar el lloc web institucional de Muebles Castejón, volem oferir-te una visió completa d’aquesta meravellosa empresa, la seva història i les seves últimes novetats.

Què és el SEO i per què és crucial?

El SEO, o “Search Engine Optimization”, és clau per a augmentar la visibilitat d’un lloc web en els resultats dels cercadors com Google, Bing i Yahoo. A Javajan, comptem amb un equip experimentat i entusiasta per a potenciar la presència en línia de mueblescastejon.com

 

Muebles Castejón

Sabem que el SEO  és un procés complex, però estem preparats per a implementar diverses estratègies, des de recerca de paraules clau fins a optimització de contingut i creació d’enllaços rellevants. Tot per a posicionar a Mobles Castejón en el més alt de les cerques!

Agraïm l’oportunitat de dur a terme aquest projecte gràcies a la subvenció del Kit Digital. Convidem a més pimes a sol·licitar el Kit i aprofitar els seus beneficis.

No deixis passar l’oportunitat d’impulsar el teu comerç electrònic en el món digital. 

Contacta’ns i estarem encantats d’assessorar-te en el procés de sol·licitud del Kit Digital i brindar-te les solucions que el teu negoci necessita!