Projectes
Projectes

SEO per a la web d’Assessoria Josep Maria Olivés

  • Client:
    Josep Maria Olivés
  • January 2024
  • SEO
Visit website
SEO per a la web d’Assessoria Josep Maria Olivés

A Javajan, ens complau anunciar el nostre nou projecte de posicionament SEO per a poder impulsar la visibilitat en línia de la pàgina web d’Assessoria Josep Maria Olivés.

En el seu lloc web corporatiu, trobaràs informació sobre els seus productes i serveis. Per a augmentar la visibilitat i potenciar les reserves, hem implementat una estratègia SEU.

El SEO, o “Search Engine Optimization”, és essencial per a millorar la visibilitat en els resultats de cerca. A Javajan, comptem amb un equip especialitzat en SEO que es dedica a impulsar la presència en línia dels nostres clients.

El nostre objectiu principal és implementar diverses estratègies de SEO, des de la recerca de paraules clau fins a l’optimització de contingut i la creació d’enllaços rellevants. Aquestes tàctiques milloraran significativament la visibilitat de la pàgina web corporativa de Assessoria Josep Maria Olivés, augmentant el trànsit orgànic cap a la seva pàgina.

Agraïm l’oportunitat de dur a terme aquest projecte gràcies a la subvenció del Kit Digital. Convidem a més pimes a sol·licitar el Kit i aprofitar els seus beneficis.

No deixis passar l’oportunitat d’impulsar el teu comerç electrònic en el món digital. 

Contacta’ns i estarem encantats d’assessorar-te en el procés de sol·licitud del Kit Digital i brindar-te les solucions que el teu negoci necessita!