Projectes
Projectes

SEO per a Coaching Dental

  • Client:
    Coaching Dental
  • February 2024
  • SEO
Visit website
SEO per a Coaching Dental

A Javajan, ens complau presentar el nostre nou projecte de posicionament SEO per a la pàgina web corporativa de Coaching Dental

A la seva pàgina web corporativa, podràs descobrir tots els productes disponibles amb les seves respectives marques. Amb el fi d’augmentar la visibilitat del lloc web i potenciar les reserves, hem implementat una estratègia SEO.

Però abans de continuar,  és important recordar què és el SEO i perquè és essencial treballar en ell. El SEO, o “Search Engine Optimization” en anglès, es refereix al procés de millorar la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics dels motors de cerca, com Google, Bing o Yahoo.

És crucial tenir en compte que el SEO no és una tasca fàcil, ja que implica múltiples variables que influeixen en el posicionament d’un lloc web. A Javajan, ens enorgulleix comptar amb un equip especialitzat que es dedica a impulsar la presència en línia dels nostres clients.

L’objectiu principal d’aquest projecte és implementar diverses estratègies de SEO, que van des de la recerca de paraules clau fins a l’optimització de contingut i la creació d’enllaços rellevants. Aquestes tàctiques permetran millorar significativament la visibilitat de la pàgina web corporativa de Coaching Dental en els resultats de cerca, així com augmentar el flux de trànsit orgànic cap a les seves xarxes socials.

Por última, ens complau esmentar que estem agraïts per poder realitzar aquest projecte gràcies a la subvenció del Kit Digital. Aquest programa ha estat de gran ajuda per a moltes empreses, per la qual cosa continuem convidant a més pimes a sol·licitar el Kit i aprofitar els seus beneficis.

No perdis l’oportunitat d’impulsar tu comerç electrònic en el món digital. 

Contacta’ns i estarem encantats d’assessorar-te en el procés de sol·licitud del Kit Digital i brindar-te les soluciones que tu negoci necessita!