Projectes
Projectes

Redisseny web d’Alquimista

  • Client:
    Alquimista
  • September 2021
  • PrestaShop
Visit website
Redisseny web d’Alquimista

Alquimista és un taller de joieria especialista en impossibles. Són professionals enamorats del que fan. Coneixedors de múltiples tècniques i procediments de joieria, orfebreria, encastat de pedres… Professionals capaços de copsar les idees més extravagants per fer-les realitat seguint els desitjos dels seus clients.

El projecte que ha desenvolupat Javajan ha estat el redisseny de la pàgina web en PrestaShop d’Alquimista. Dins la web s’han classificat les diferents joies per categories (arracades, anells, penjolls, braçalets, etc) per fer-ho més usable i que sigui fàcil trobar els elements dins la web. També es pot trobar una secció de ‘Galeria d’imatges’ on hi ha imatges de gran qualitat mentre es realitzen les joies d’Alquimista.

A més, també es va realitzar la generació de nous continguts web, per tal de fer-la més atractiva i propera als clients de la botiga, mostrant informació sobre què és Alquimista i què el fa diferent envers les altres joieries. Amb la generació d’aquests nous continguts, automàticament es vol aconseguir la millora del posicionament als buscadors de Google.