Javajan

Desenvolupament App

Desenvolupament App

Si ja has fet un anàlisi de mercat i coneixes el teu públic objectiu, la idea de desenvolupar una App té uns fonaments més que sòlids. Desde Javajan et podem ajudar no només a desenvolupar-la, també a promocionar-la i monetitzar-la aportant idees creatives i originals.

El procés de desenvolupament d’una App mai s’acaba amb el llançament de l’aplicació. Hauràs d’estar pendent de millores, errors, imprevistos…

Hi ha diferents opcions i tipus d'apps: híbrides, natives, web apps. Cadascuna d'elles té els seus propis avantatges i inconvenients, però el que sí que comparteixen és que tot el que inverteixis en la teva App tindrà un retorn d'inversió, ja sigui econòmic o en forma de fidelització.

Ens agrada que la teva App t’ajudi a:

Els seus socis

Marca Blanca

Podem desenvolupar-vos una App i inclús ajudar-vos a obrir-vos compte a Google Play i Apple Store per que vosaltres sigueu els únics propietaris de l'App. També us podem ajudar amb el manteniment de l'App.

Paquet d'hores

Salta a la vista que una App requereix d'un manteniment constant, ja sigui per aplicar millores pròpies o alienes (exigides per Google o Apple) o per corregir errors de funcionament.

Algunes preguntes freqüents:

Depenent del grau de personalització, la quantitat de continguts i l’espai que ocupi, entre 2.000 i 25.000 euros aproximadament.

02 Quin és aproximadament el temps de desenvolupament?

La veritat és que tu hi tens molt a veure. Si t’impliques i col·labores activament en el projecte, sempre depenent de la complexitat de l’App a desenvolupar i de la càrrega de feina dels nostres tècnics, en mínim 60 dies podem tenir un prototip.

Dependrà en gran mesura de les teves necessitats, del temps disponible per desenvolupar-la i de l’import que tinguis pensat invertir. A Javajan prèvia reunió inicial, podem fer-vos una forquilla de pressupost sense cap compromís.

Serveis

Tens dubtes?

Vols un resum?

TOTS els projectes de desenvolupament App que fem a Javajan estan fets amb tecnologia Ionic. I que és la tecnologia Ionic?

  • Ionic és un framework de codi obert multiplataforma per al desenvolupament d’apps híbrides.
  • Es caracteritza per utilitzar HTML5 com a llenguatge de maquetació per a les vistes de les aplicacions i AngularJS per a la programació de controladors i funcionalitats.
  • Ionic utilitza accés complet als plugins de Cordova/Phonegap, per la qual cosa les possibilitats d’accés a les funcions natives dels dispositius és màxima.
  • El propòsit de Ionic és el de crear aplicacions híbrides, per la qual cosa ja de base estem parlant d’un projecte multiplataforma.
  • Ionic és compatible i permet el desenvolupament d’aplicacions per a Android, iOS, Windows, WebApps i Amazon FireOS.
  • A més, en tractar-se d’un programari multiplataforma, els equips de desenvolupament poden treballar també des de diferents sistemes (Windows, MacOS, Linux…).

Viu la vida

Contractant un dels nostres paquets d’hores:

150€

Paquet de 5h

675€

Paquet de 15h

1062,5€

Paquet de 25h

També podem fer-vos paquets d’hores personalitzats sense cap compromís…

Projectes relacionats

App Idko

Informació del projecte

El projecte que hem desenvolupat per a IDKO, ha estat la creació d’una aplicació mòbil per a la preparació de les oposicions de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana Barcelona, Policies Locals (Catalunya), Policies Locals (la resta d’Espanya) i Bombers de la Generalitat.

Funcionament

Els usuaris es poden donar d’alta gratuïtament a partir d’una subscripció gratuïta de 7 dies o altres subscripcions de pagament com de 1,3 o 6 mesos o 1 any. L’opció gratuïta només és vàlida una sola vegada i durant els 7 primers dies permet fer tests de diferents temàtiques amb diferents nombres de preguntes o penalitzacions.

La web de Idko permet fer el següent:

 

  • Possibilitat de crear el teu propi test (amb tipus de preguntes, quantitat de temps, etc).
  • Models d’examen propis per a cada oposició.
  • Rànquing personal i comparatiu amb altres usuaris.
  • Pots entrar al rànquing a partir de punts o de puntuació mitjana.
  • Tests de diferents nivells.
  • Permet la possibilitat de realitzar test amb una modalitat de temps i sense, i amb penalització o no de preguntes.

A més, té un sistema de notificacions, el qual permet fer: recordatoris de subscripció (et queden dos dies de subscripció), notícies i novetats (noves preguntes disponibles per a l’oposició de bombers), descomptes (de productes a una web relacionada al test d’oposició), entre altres.

Agraïments

Per a l’equip de Javajan ha estat molt gratificant treballar amb Idko, gràcies de tot cor per la confiança, esperem i desitgem que el plaer hagi estat mutu.

Fitxa del projecte


Contact Title
Client
Idko


Contact Title
Ubicació
Barcelona (Barcelona)


Contact Title
Codi programació
Ionic


Contact Title
Tipus de projecte
Desenvolupament App


Contact Title
Data
15-04-2020

T’ha agradat?

Contacta amb nosaltres


Contact Title
938517346

També us pot interessar

Desenvolupament web

Sabem que una web és l’aparador digital d’un negoci, per això cada projecte que fem és especial. Si us identifica, ens identifica.

Copywriting

Continguts gràfics o escrits per ajudar a millorar el posicionament i visibilitat de la teva marca i disseny d’estratègies de comunicació.

Chat GPT-Open AI

L’Anna, la nostre Chat GPT, si li pregunteu, no us ho dirà, però ella i els seus, són els “robot sapiens” del futur. L’evolució que ja despunta a l’horitzó.

Dubtes, consultes, inquietuds, el que sigui quan sigui. Aquí estem.

image