Javajan

COPY Hostal Estrella

Informació del projecte

Hostal Estrella buscava una alternativa a la seva web i a les xarxes socials per mantenir els seus clients informats. Fer-ho mitjançant newsletters, amb un estil propi i mensualment, ens va semblar una alternativa que podia estar a l'alçada de les expectatives.

Objectiu

L’objectiu principal d’aquest projecte és difondre informació, relativa a novetats de Hostal Estrella, o promocions i sortejos que reforcin les Xarxes i alhora estableixin un vincle més fort amb aquells clients que almenys una vegada, ja han estat hostes d'Hostal Estrella.

Mitjançant un llenguatge i un to en sintonia amb el tarannà d'Hostal Estrella, l'objectiu de tot plegat és aconseguir que els clients repeteixin l'experìencia o si més no que la comparteixin amb familiars o coneguts per si ells també volen gaudir-la.

COPY aplicat a Hostal Estrella:

És important tenir en compte que el Copywriting per Emails no és una tasca senzilla, ja que intervenen diversos factors a l’hora d’establir una estratègia. Per aquest motiu, és determinant comptar amb professionals experimentats en aquest camp.

Agraïments

Per a l’equip de Javajan està sent molt gratificant treballar amb Hostal Estrella, gràcies per la confiança, esperem i desitgem que la nostra col·laboració s'allargui en el temps el màxim possible.

Fitxa del projecte

Contact Title
Client Hostal Estrella
Contact Title
Ubicació Rupit (Girona)
Contact Title
Tipus de projecte Copywriting per Emails
Contact Title
Data 19-09-2024

T'ha agradat?

Contacta amb nosaltres