Javajan

SEO DIBA Viladecans

Informació del projecte

Aquest SEO s'ha pogut aplicar gràcies a la campanya "MMM! Ara, els mercats municipals es multipliquen!" que forma part del programa “Mercats en línia”, que des de la Diputació de Barcelona s'està duent a terme amb l'objectiu de dotar de suport econòmic a la seixantena d'ajuntaments que disposen de mercat municipal per a la contractació d'una plataforma tecnològica de venda en línia.

Objectiu

L'objectiu principal d'aquest projecte és implementar diverses estratègies, que van des de la recerca de paraules clau fins a l'optimització del contingut i la creació de vincles rellevants.

Aquestes accions ens permeten millorar significativament la visibilitat en els resultats de cerca, així com augmentar el trànsit orgànic cap al lloc web.

SEO aplicat a DIBA Viladecans:

És important tenir en compte que el SEO no és una tasca senzilla, ja que intervenen diversos factors que afecten el posicionament d’un lloc web. Per aquest motiu, és determinant comptar amb professionals experimentats en aquest camp.

Agraïments

Per a l'equip de Javajan està sent molt gratificant treballar amb DIBA Viladecans, amb qui el nostre acord de col·laboració s'allarga fins a l'any 2026.

Gràcies de tot cor per la confiança, esperem i desitgem continuar creixent junts.

Fitxa del projecte

Contact Title
Client DIBA Viladecans
Contact Title
Ubicació Viladecans (Barcelona)
Contact Title
Codi programació Laravel
Contact Title
Tipus de projecte SEO
Contact Title
Data 17-09-2024

T'ha agradat?

Contacta amb nosaltres