Javajan

App Idko

Informació del projecte

El projecte que hem desenvolupat per a IDKO, ha estat la creació d'una aplicació mòbil per a la preparació de les oposicions de Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana Barcelona, Policies Locals (Catalunya), Policies Locals (la resta d'Espanya) i Bombers de la Generalitat.

Funcionament

Els usuaris es poden donar d'alta gratuïtament a partir d'una subscripció gratuïta de 7 dies o altres subscripcions de pagament com de 1,3 o 6 mesos o 1 any. L'opció gratuïta només és vàlida una sola vegada i durant els 7 primers dies permet fer tests de diferents temàtiques amb diferents nombres de preguntes o penalitzacions.

La web de Idko permet fer el següent:

A més, té un sistema de notificacions, el qual permet fer: recordatoris de subscripció (et queden dos dies de subscripció), notícies i novetats (noves preguntes disponibles per a l’oposició de bombers), descomptes (de productes a una web relacionada al test d’oposició), entre altres.

Agraïments

Per a l’equip de Javajan ha estat molt gratificant treballar amb Idko, gràcies de tot cor per la confiança, esperem i desitgem que el plaer hagi estat mutu.

Fitxa del projecte

Contact Title
Client Idko
Contact Title
Ubicació Barcelona (Barcelona)
Contact Title
Codi programació Ionic
Contact Title
Tipus de projecte Desenvolupament App
Contact Title
Data 15-04-2020

T'ha agradat?

Contacta amb nosaltres