Projectes
Projectes

Pàgina web per Evolution Windows – Evow

  • Client:
    Evolución Windows - Evow
  • May 2021
  • Desenvolupament web
  • Wordpress
Visit website
Pàgina web per Evolution Windows – Evow

EVOW o Evolution Windows és una empresa que ofereix finestres dissenyades i fabricades a mida que atorguen calidesa, benestar i llum natural a la llar, despatx o local comercial a projectes de menor o gran escala.

 

El projecte que ha desenvolupat Javajan ha estat la creació de la pàgina web per https://evolutionwindows.es/

La nova pàgina web està feta amb WordPress, a partir d’una plantilla seleccionada i validada pel client. A més, està programada i preparada per vendre de forma online (WooCommerce), quan el client ho desitgi.

 

La pàgina web compta amb un menú de diferents apartats, des de l’eficiència i sostenibilitat dels productes que utilitzen des d’Evow, un catàleg dels productes disponibles i les seves característiques i especificacions. Finalment, té un apartat dels diferents projectes que han realitzat i un apartat de contacte, per tal que els usuaris es puguin posar en contacte amb l’empresa.

Com a fet destacable de la nova web, és que cada producte compta amb un formulari independent per tal de tenir informació detallada dels interessos dels usuaris de la web.

La web està disponible en dos idiomes, el català i castellà, i té una gran usabilitat web per tal que l’usuari pugui navegar de forma fàcil i senzilla pels diferents apartats. A més, és en format responsive, perquè es pugui adaptar a tots els dispositius mòbils.