Actualitat

Actualitat

Javajan. Panelsilliker, una plataforma on-line per gestionar un panell de consumidors que realitzen estudis de mercat

Panelsilliker és una plataforma on-line desenvolupada per Javajan que permet gestionar una àmplia base de dades de consumidors, que participen en diferents estudis de mercat per conèixer la seva opinió sobre una gran varietat de productes.

Silliker és un laboratori que té com a objectiu, dur a terme estudis de mercat a les seves instal·lacions, per tal que els consumidors puguin expressar els seus gustos sobre aspectes genèrics i concrets dels productes, i així ajudar als fabricants a millorar-los i a ajustar-se a les seves necessitats i desitjos.

La web Panelsilliker proporciona les eines necessàries per gestionar la base de dades de consumidors emmagatzemada a la plataforma: generar automàticament llistats, enviar e-mails d’invitació per assistir a sessions de cata, realitzar qüestionaris de consum d’una forma fàcil i eficient, etc.

El projecte web compta amb una zona d’administració pels usuaris, i el programa permet premiar als participants dels estudis amb punts que es poden bescanviar per regals, o traspassar a altres usuaris. La plataforma també disposa d’una eina per poder dur a terme qüestionaris que diferents llistes d’usuaris responen per poder analitzar diversos comportaments segons el producte, marca o periodicitat de consum.

Els  principals requeriments del projecte eren:

  • Enviar invitacions massives a centenars d’usuaris i registrar les seves respostes
  • Integrar la plataforma amb una App compatible per Android i iOS
  • Procés de notificacions a través d’e-mails, SMS, Android i iOS
  • Creació de qüestionaris personalitzats amb diferents tipus de preguntes i respostes
  • Actualitzacions constants del sistema i creixement exponencial del panell

Per poder dur a terme aquest projecte, primer es van analitzar els requeriments tècnics necessaris per poder desenvolupar-lo, després es va planificar la seva execució, i finalment es va crear i programar utilitzant les tecnologies PHP 5.x, MySQL 5.x, Sistema d’SMS, i també el de notificacions PUSH a mòbils.

A Javajan estem molt satisfets amb Panelsilliker, ja que el resultat és una plataforma on-line en la que els consumidors reben invitacions per assistir a sessions de cata en les que poden expressar lliurement les seves opinions sobre els productes que tots podem trobar en el mercat, i aquesta informació és molt valuosa, tant per altres usuaris, com per les empreses, ja que saber el què pensen els clients permet a les marques i als projectes millorar en tots els aspectes.

Notícies relacionades